از نیازمندی ها و واجبات هر شرکت داشتن یک اداره حقوقی می باشد تا در هر زمان از راهنمایی و تجربه های وکیل استفاده شود. داشتن یک وکیل منخصص شرکت ها و تصمیم گیری های با مشورت او، مانند سپری در برابر مشکلات احتمالی پیش رو در یک شرکت می باشد. هزینه داشتن وکیل به مراتب کمتر از هزینه خسارت ها و ضرر های بدون مشورت می باشد.
بهتر است در این بخش به معرفی انواع شرکت ها بپردازیم:
1-شرکت های سهامی عام
2-شرکت های سهمی خاص
3-شرکت هایی با مسئولیت محدود
4-شرکت های نسبی
5-شرکت های تضامنی
6-شرکت های مختلط سهامی
7-شرکت های مختلط غیر سهامی
8-شرکت های تعاونی
انواع دعاوی شرکت ها
دعاوی مربوط به شرکت ها یکی از شاخه های مهم دعاوی تجاری است.
دعاوی شرکت ها به دو بخش ( دعاوی سهامداران علیه شرکت ) و همچنین ( دعاوی طرفین معاملات علیه شرکت ) تقسیم می شود.
در این قسمت به معرفی دو بخش اصلی ین دعاوی می پردازیم:
دعاوی سهامداران علیه شرکت
یکی از دعاوی و اختلافات شرکتی دعاوی سهامداران علیه شرکت می باشد.
در برخی مواقع سهامداران بر این باورند که حقوق و یا منافع آنها در شرکت نقض شده.
بروز این اختلاف در شرکت بر اثر دلایلی نیز می باشد که با این موارد نیز آشنا خواهیم شد.
تضییع حقوق سهامداران توسط دیگران
در مواردی سهامداران و ارکان شرکت معتقدند که حقوقشان توسط دیگر سهامداران و یا مدیران نقض و یا ضایع شده است. نقض حقوق سهامداران می تواند از انواع دعاوی در شرکت ها باشد.
شکایت از عملکرد ضعیف مدیران
در شرایطی که مدیران موفق به انجام وظایف خود در چارچوب درست معین نشوند و موجب ایجاد خسارت و ضرر برای سهاداران شرکت شوند، سهامداران می توانند اقدام به طرح دعوی برای شرکت کنند.
تقسیم سود و تخصیص منافع
سود و منافع شرکت باید طبق قراداد ها و تایید سهامداران باشد و همه سهامداران از این تقسیم سود رضایت داشته باشند. در شرایطی که این تقسیم بندی با رضایت و تایید سهامداران نباشد و یا بر خلاف قرارداد باشد باعث بروز اختلافات در شرکت خواهد شد.
نقض قوانین شرکت
شرکت ها قوانین و مقرراتی تعیین شده دارند که باید طبق آن قوانین معین به فعالیت بپردازند. چنانچه مدیران و یا هیئت مدیره عملکردی بر خلاف این قوانین داشته باشند و مقررات را نقض کنند، سهامداران می توانند اقدام به طرح دعوا علیه شرکت کنند.
عدم رضایت از روند تصمیم گیری و انتقاد
در شرایطی که سهامداران بر این باور باشند که رای و نظر آنها در تصمیم گیری های شرکت نقشی ندارد و در تصمیم گیری شراکت وجود ندارد، ابراز نارضایتی خواهند داشت.
در پی این نارضایتی و اعتراض ها سهامداران می توانند طرح دعوی علیه شرکت کنند.
در بسیاری از موارد، از مسائل حقوقی و قوانین و مقررات شرکتی برای حل دعوی شرکت استفاده می شود.
در نظر داشته باشیم ک برخی ازین دعاوی موجب تغییرات در مدیریت نیز خواهد شد.
وکیل دعاوی شرکت ها
امروزه بسیاری از شرکت های بزرگ و موفق به خوبی با مزایای داشتن وکیل مجرب در شرکت خود آشنا هستند. همچنین این شرکت های موفق از مهمترین جایگاه های شغلی در شرکت را به وکیل دعاوی شرکت ها اختصاص دادند.
دعاوی و اختلافات حقوقی از مواردی است که ممکن است در هر زمان بوجود آید. در فعالیت های تجاری و همچنین تنظیم قرارداد های تجاری و مراحل پر چالش و اختلاف بر انگیز مانند اختلافات مالی، حفظ حقوق معنوی، رسیدگی به اختلافات میان سهامداران و کارمندان و ... وجود یک وکیل متخصص و کاربلد، راه برای همه اشخاصی که به فکر پیشرفت و عدم ضرر کسب و کار هستند ضروری می سازد.
نحوه طرح دعوا علیه شرکت
در شرایطی که دعوا حقوقی باشد، باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و برای تنظیم دادخواست اقدام کنید.
اما زمانی که دعوای مورد نظر کیفری باشد، بعد از مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، شکایت شما تنظیم و ارسال می شود.
شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مراجعه به صفحه اصلی وکیل هاجر عباس زاده و یا با تماس با شماره زیر با ما در ارتباط باشید و از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید.
09127261065
قوانین و مقررات مربوط به دعاوی شرکت ها پیچیدگیها و دشواری های خاص خود را دارند. در صورتی که بدون آگاهی و اطلاعات و تجربه کافی از این قوانین بخواهید نسبت به انواع مختلفی از شرکتهای تجاری اقدام به طرح دعوا کنید، ممکن است دچار خسارت و ضرر های سنگین و جبران ناپذیر شوید.
وکیل دعاوی شرکت ها هاجر عباس زاده، وکیل پایه یک دادگستری با سالها سابقه وکالت در حوزه های مختلف از جمله در زمینه شرکت ها به شما کمک می کند تا به صورت حرفه ای با این امور برخورد کرده و بهترین نتیجه و منفعت را ببرید.
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0